top of page

Ambarcatiunea

DanubioBoatShow pune la dispoziţia turiştilor o barcă de viteză NOUĂ, model Vyper 800, fabricată în iunie 2018, echipată cu un motor de mare performanţă SUZUKI 150 CP, omologată pentru 12 persoane, care vă va purta cu o cutezanţă demnă de fălnicia ei peste valurile energice ale bătrânului Danubiu, ca un mic vapor privat.

 

Da, vapor privat, ce oferă intimitate micului grup de pasageri, dar şi confort prin spaţiul larg, banchetele îmbrăcate în vinilin, mochete care să îţi dea senzaţia că stai confortabil în propria sufragerie de acasă! Barca este dotată cu coviltir (util şi pe vreme însorită şi pe vreme ploioasă), dar şi cu huse de marş pentru a izola habitaclul în zilele mai friguroase. Am vrut să ne asigurăm că suntem reperaţi uşor în zonă, aşa că am ales o combinaţie deosebită de culori pentru exteriorul ambarcaţiunii: îndrăzneaţa magenta şi elegantul negru.  

 

Plimbarea va fi silenţioasă, atât de liniştită încât veţi putea auzi valurile înspumate pe care le lăsăm în urmă sau vântul prin păr! Însă ca să fim siguri că aveţi parte de bună dispoziţie, am asigurat şi partea "artistică" a croazierei... muzică veselă, optimistă la bord, beat-uri şi hituri pe care să le fredonaţi în timp ce zburăm pe valuri!​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ 

 

Însă aventura DanubioBoatShow a început în anul 2013 cu o mică şalupă de viteză model Johnson, lungime 5m, sport, culoare albastră ca cerul senin ce străluceşte în zilele de vară deasupra luciului văii Dunării. În glumă, prietenii au denumit-o Săgeata Albastră.

 

Oferind 5 locuri confortabile, configurate în 2 fotolii în faţă şi o banchetă de 3 locuri în spate, îmbrăcate în piele, se pretează excelent familiilor sau celor care doresc o croazieră într-un cadru intim. Ambarcaţiunea este confecţionată din fibră de sticlă, ceea ce îi conferă durabilitate şi velocitate pe apă. Pasagerii se vor convinge că o barcă poate fi mai uşor de condus decât o maşină, şi cu siguranţă entuziasmul va lua locul fricii.

 

Dar mai mult decât croazierele, şalupa adoră să-i fie testate la maxim limitele în viraje şi cu motorul turat în blană atunci când un aventurier o urmează în spate pe schiuri sau salteaua de tubing...

 

De-a lungul timpului, flota noastră a mai avut în componenţă două barci de oţel specifice zonei, care dacă ar fi putut grăi ar fi povestit despre viaţa românilor şi a sârbilor de pe Clisură pe vremea embargoului asupra fostei Iugoslavii (1992-1993), când erau folosite la transportul ilegal a 4 tone de benzină deodată!

Echipajul

Bogdan​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ este sufletul conceptului DANUBIOBOATSHOW - Resorts, Cruising, Sports. Pasiunea sa pentru bărcile cu motor şi patima pentru frumoasa zonă a Clisurii Dunării, alimentate de spiritul său sportiv şi de ambiţie au contribuit la rapida materializare a unui entuziast vis. Absolvent al Universităţii de Vest din Timişoara, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, şi-a extins experienţa profesională şi dincolo de cariera profesorală, instruind şi activând în sectorul turismului şi alimentaţiei publice.  În anul 2010 a obţinut certificatul internaţional de conducere a ambarcaţiunilor de agrement cu motor, categoriile C şi D, ceea ce-l autorizează să fie cel mai potrivit în a oferi pasagerilor ambarcaţiunii pe care o conduce aventură în condiţii de siguranţă.


Silvia​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​este mintea creativă în acest proiect. Când vine vorba de promovare online şi outdoor, inspiraţia ei depăşeşte şi limite de viteză pe uscat sau pe apă, şi frontiere fizice imaginare sau naturale! Ehh, cam până aici cu sporturile extreme în cazul ei... cel puţin până se va împrieteni cu valurile! Nici ea nu e străină de ideea proiectului început, întrucât are studii universitare în domeniul comerţului, turismului şi serviciilor, ulterior al marketingului şi comunicării în afaceri. În cazul ei, cariera profesorală universitară în management, marketing şi administrarea afacerilor la Universitatea din Craiova o ajută să îmbine necesarele cunoştinţe teoretice cu experienţa practică, susţinute de răbdare şi înclinaţia artistică pentru a realiza machetele materialelor publicitare, a realiza website-ul şi pagina de Facebook, a programa comenzile şi activităţile şi a internaţionaliza pe viitor afacerea.

Te aşteptăm cu drag!

Silvia şi Bogdan

bottom of page